RAHSIA MAGNET REZEKI

Doa langsaikan hutang

 

Sudah tentu semua orang mengimpikan nikmat rezeki hidup yang tenang bahagia, memiliki harta yang banyak, kesihatan yang baik dan mempunyai kebebasan kewangan tanpa perlu terikat dengan mana-mana majikan kerana boleh cipta peluang yang menguntungkan baik melalui perniagaan, pelaburan dan sebagainya. Itulah yang kami alami selama ini telah dianugerahkan ALLAH perniagaan yang diberkati, malah hutang personal maupun kesemua kereta pun sudah habis bayar, bahkan datang rezeki tak disangka-sangka termasuklah ditaja percuma pakej umrah eksklusif oleh pelanggan kami yang baik hati.

Semua ini ada amalannya untuk menarik rezeki yang melimpah dan berkat.

Yang penting anda perlu tahu apakah perkara² yang menyebabkan pintu rezeki tertutup. Ini penting supaya kita dapat ‘membuka’ kembali pintu dengan amalan-amalan menjemput rezeki berpandukan al-Quran dan Hadis Nabi SAW. Usah biarkan pintu rezeki terkunci tutup rapat, sebaliknya ia perlu dibuka dengan amalan yang betul, sahih dan berpandukan nas dalil al-Quran maupun hadis.

Dalam masa yang sama kita perlu mengurus kewangan dengan penuh amanah, tidak boleh membazir kerana itu adalah sifat bukan orang mukmin. Di dalam ebook Magnet Rezeki kami bongkarkan satu sistem mengurus kewangan percuma untuk perniagaan dan juga peribadi. Pelbagai tips terbaik untuk strategy pairing kewangan yang julung kali kami muatkan di dalam ebook ini supaya memudahkan anda melangsaikan hutang dengan lebih pantas.

Semua ilmu-ilmu terbaik magnet rezeki ini kami telah himpunkan untuk anda sekaligus dapat dimanfaatkan dalam kehidupan. Ebook bermukasurat 150 padat dan bernas ini mudah dibaca bersama dengan pelbagai isi kandungan yang berwarna, bergrafik dan ayat-ayat doa yang jelas sumbernya. Inilah khazanah emas hidup yang melimpah ruah untuk dimiliki :

KLIK MAGNET REZEKI

 

Advertisements

About FahmieSabri

Lecturer at Politeknik Merlimau Melaka, Tourism & Hospitality Department

Posted on May 4, 2017, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: